Blog

Sådan slettes Snapchat-chathistorik på iPhone og iPad

Du har haft en mindeværdig tid på at chatte og dele sjove historier med dine venner i Snapchat. For at beskytte dit privatliv vil du nu slette individuel eller hele Snapchat-historikken. Hvordan ville du rydde op i alle samtalerne for at sikre, at ingen nogensinde finder ud af de fantastiske historier, du delte med dine kroppe?

Snapchat giver dig mulighed for nemt at slippe af med den specifikke såvel som hele chathistorikken. Lad mig gå igennem denne enkle guide for at vise, hvordan det gøres på den rigtige måde!

Sådan slettes individuel eller hel Snapchat-historie på iPhone og iPad

Sådan ryddes specifik Snapchat-samtale på iPhone og iPad

Trin 1. Åbn Snapchat på din iOS-enhed.

Trin 2. Tryk derefter på på Snapchat-ikon øverst til venstre på skærmen.

Trin # 3. Tryk nu på Indstillinger knappen øverst til højre.

Trin # 4. Derefter skal du rulle ned og trykke på Ryd samtaler.

Trin # 5. Tryk på X-knap ved siden af ​​den individuelle chat, du vil slette → Tryk på Klar i pop op at bekræfte.

Sådan ryddes alle samtaler i Snapchat på iPhone og iPad

Trin 1. Start Snapchat → tryk på appikon → Indstillinger → Ryd samtaler.

Trin 2. Tryk nu på Ryd alt-knappen øverst til højre → Tryk endelig på Ryd feed for at bekræfte.

Det er det!

Pak ind

Heldigvis er det nemt at rydde op i meddelelserne. Jeg kommunikerer med mange venner og deler sjove videoer med dem. For at sikre, at disse delte filer ikke rod i appen eller optager meget lagerplads på min enhed, renser jeg dem fra tid til anden. Hvis jeg finder noget værd at beholde, sørger jeg for at tage sikkerhedskopi af det.

Der er nogle indlæg som hvordan man sletter en Snapchat-konto, hvordan man bruger Memories i Snapchat, og hvordan man screenshot på Snapchat uden at de ved, hvad jeg vil have dig til at tjekke ud.

Har du feedback? Lad os vide det i kommentarerne.