Blog

Sådan deaktiveres eller slettes din Facebook-konto på iPhone eller computer

Bekymringer knyttet til Facebooks privatlivspolitik og kontrol over brugerdata har eksisteret i nogen tid. Fra tid og nu gav den førende sociale medieportal præciseringer om det samme. Frygten forbliver dog konstant blandt mange brugere over hele kloden. Måske er det det, der bringer os sammen på samme side her. Lad os se på, hvordan du kan deaktivere eller slette din Facebook-konto på iPhone og Computer.

  • Sådan deaktiveres eller slettes din Facebook-konto på iPhone eller iPad
  • Sådan slettes din Facebook-konto permanent fra computeren
  • Forskellen mellem deaktivering og sletning af Facebook-konto

Sådan deaktiveres eller slettes din Facebook-konto på iPhone eller iPad

    • Midlertidig deaktivering af Facebook-konto
    • Slet Facebook-konto permanent
  1. Åbn Facebook app på din iPhone.
  2. Gå tilMenuved at trykke på ikonet med tre vandrette linjer.
  3. Rul ned og gå ind Indstillinger og privatliv.
  4. Tryk på Indstillinger.
  5. Rul ned til og åbn Kontoejerskab og kontrol.
  6. Vælg Deaktivering og sletning.

    Midlertidig deaktivering af Facebook-konto

  7. Vælg "Deaktiveringskonto."
  8. Tryk på Fortsæt til konto deaktivering.
  9. Indtast din adgangskode på den næste side.
  10. Facebook vil spørge dig, hvorfor du vil deaktivere din konto, så vælg den foretrukne årsag, og tryk påBlive ved.
  11. Hvis du er sikker, skal du slå Blive ved igen.
  12. Til sidst skal du trykke på Deaktiver min konto at tage en pause midlertidigt.Bemærk: Hvis du vil, kan du fortsætte med at bruge Messenger og fortsætte med at interagere med dine venner, mens din konto stadig er deaktiveret. For at gøre det skal du bare markere afkrydsningsfeltet Fortsæt med at bruge Messenger på siden Deaktiver min konto.

    Slet Facebook-konto permanent

  13. Vælge Slet konto og derefter ramt Fortsæt til kontosletning.
  14. På den næste side tilbyder Facebook nogle muligheder for at foretage ændringer på din konto i stedet for at slette den permanent.
  15. Hvis du er sikker på at slette den, skal du trykke på Fortsæt til kontosletning igen.
  16. Tryk påDownload info til at sikkerhedskopiere alle dine vigtige data, herunder dine indlæg, profil & forsidebilleder og alt.Bemærk: Hvis du vælger Downloadinfo, og du bliver nødt til at trykke på Opret fil og giv Facebook lidt tid til at lave en kopi af dine oplysninger.
  17. Hvis du ikke ønsker at tage backup af dine data, skal du trykke påSlet konto.
  18. Indtast din adgangskode, og tryk på Blive ved.
  19. Til sidst skal du trykke på Slet kontofor at bekræfte permanent sletning af kontoen.

Sådan slettes din Facebook-konto permanent fra computeren

  1. Besøg Facebook Slet side på internettet.
  2. Log ind på din e-mail-adresse og adgangskode.
  3. Klik på Slet konto. Hvis du vil deaktivere din Facebook-konto midlertidigt, kan du vælge "Deaktiver konto" mulighed.
  4. Indtast din adgangskode, og klik Blive ved.
  5. Hit Slet konto igen for at slette kontoen permanent.Vigtig note:Facebook giver dig en tid på 30 dage til at hente din konto, hvis du virkelig vil komme tilbage. Efter 30 dage kan du ikke logge ind igen.

Forskellen mellem deaktivering og sletning af Facebook-konto

Når du deaktiverer din konto,

    • Ingen på Facebook kan se din profil undtagen dig.
    • Din profil deaktiveres, og dit navn og dine fotos slettes fra de fleste ting, du har delt.
    • Du kan bruge Messanger.
    • Kun visse oplysninger vil være synlige som meddelelser.
    • Dit navn vil være synligt på dine venners venneliste.
    • Dit navn, indlæg og kommentarer vil være synlige for administratorer af grupper, du er en del af.

Når du sletter din konto,

    • Du kan ikke genaktivere din konto igen. (kun hvis du logger ind inden for 30 dage)
    • Når du har slettet din konto, fjernes alle dine data inklusive uploads, og du kan ikke hente dem senere.
    • Du kan ikke bruge tredjepartsapps som Instagram, som du brugte via login til Facebook-konto.
    • Du kan ikke bruge Messenger. Beskeder sendt til dine venner vil dog stadig være synlige i deres chats.

Afslutter…

Så hvad tager du med at bruge Facebook. Vælger du deaktivering eller sletning? Hvilken er din foretrukne mulighed? Glem ikke at fortælle os i kommentarfeltet nedenfor!

Det kan også være en god idé at læse dette.

  • Sådan ser du, hvem der har set din Facebook-profil
  • Facebook fungerer ikke på iPhone? Smarte tip til at løse det
  • Sådan slettes WhatsApp-konto permanent fra iPhone
  • Sådan slettes Apple ID-konto permanent