Blog

Deaktiver / deaktiver fotostream på iPhone [Sådan gør du]

Fotostream er en yderst nyttig, praktisk lille funktion, der går langt. Hvis du har mere end en iDevice, kan fotostreams hjælpe dig med hurtigt at overføre fotos mellem enheder (uden besværet med kopiering / synkronisering / overførsel). Hvis du vil dele fotos privat med en ven (eller familie), kan du med fotostream også gøre det.

Som standard er fotostreams aktiveret, når du konfigurerer din iPhone. Det betyder, at hvert billede, du klikker på, uploades til din stream, når du har forbindelse til et Wi-Fi-netværk. Vil du deaktivere fotostream? Sådan gør du.

Sådan deaktiveres / deaktiveres fotostream på din iPhone / iPad:

Metode nr. 1:

Åbn Indstillinger app.

Trin 1. Trykke på iCloud.

Trin 2. Trykke på Fotos.

Trin # 3. Sluk for kontakten til Fotostream.

Trin # 4. Sluk eventuelt Deling af fotos.

Deaktivering af fotodeling forhindrer dig (eller nogen, der bruger din iDevice) i at være i stand til at "dele" dine fotos via iCloud / Photo Stream-indstillingen (i handlinger / delingsark).

Metode nr.2:

Trin 1. Åben Indstillinger.

Trin 2. Rul ned og tryk på Fotos & kamera.

Trin # 3. Sluk MinFotostream.

Trin # 4. Sluk eventuelt Deling af fotos

Samme som før, hvis du deaktiverer fotodeling, forhindres det, at alle fotos deles via fotostream.

Ved at deaktivere Photo Stream / My Photo Stream deaktiverer du iDevice-kameraets standardopførsel, hvor alle fotos, du klikker på, automatisk sendes til en fotostream.

Ved at deaktivere fotodeling forhindrer du dig selv / andre, der bruger din iDevice, fra at kunne dele fotos via Photo Stream. Du kan stadig dele fotos via e-mail, iMessage, Facebook eller andre muligheder, men ingen fotostream.

Deaktivering af fotostream fjerner ikke fotos inde i din fotostream. Du bliver nødt til manuelt at slette fotos eller albummer i din fotostream. Selv da kan det tage et par timer, før iCloud sletter de fleste spor af fotos eller albummer i fotostrømmen.

Copyright da.calisportfest.com 2023