Blog

Stop verifikation påkrævet, når du installerer gratis apps på iPhone

Får du gentagne gange en popup, der siger, “Verifikation påkrævet - Før du kan foretage køb, skal du trykke på Fortsæt for at bekræfte dine betalingsoplysninger” eller “Bekræftelse påkrævet. Tryk på Fortsæt og log ind for at se faktureringsoplysninger ” på iPhone eller iPad. Når jeg selv har stødt pop op-vinduet et par gange, kan jeg sige, at det let kan freak dig ud og tage dig oven på angsten. Før du begynder, skal du først forstå, hvorfor denne fejl opstod.

Hvorfor siger App Store "Verifikation påkrævet" på iPhone?

Du ser popupen "Bekræftelse påkrævet" på grund af en fejl med betalingsmetoden, der i øjeblikket er forbundet med dit Apple-id. Du får denne besked, når en betalingsmetode mislykkes, eller hvis den bestemte enhed aldrig har købt en betalt app eller downloadet en gratis app, eller hvis der er en ventende ubetalt saldo på kontoen.

Som du kan se, er den førende årsag til “Bekræftelse påkrævet”Besked på din iPhone eller iPad er et defekt kreditkort. Så hvis du bare opdaterer detaljerne, skifter til et gyldigt betalingskort eller fjerner det aktuelle kort og vælger 'Ingen' som betalingsmetode, fungerer tingene. Hvis ikke, følg med denne nemme guide.

Sådan løses "Bekræftelse påkrævet" besked på iPhone eller iPad

For at slippe af med problemet skal du ændre Apple ID-betalingsmetoden. Du kan vælge en gyldig betalingsmetode eller ikke knytte nogen betalingsoplysninger til dit Apple ID og App Store. Vi går med sidstnævnte.

Trin 1. Start Indstillinger og tryk på dit navnekort på toppen.

Trin 2. Tryk på iTunes & App Store → Tryk på Apple-ID: [email protected]Se Apple ID.

Trin # 3. Tryk på Administrer betalinger.

Bemærk: Her ser du den betalingsmetode, du har tilføjet. Hvis der nu er problemer med denne tilføjede betalingsmetode som det forkerte navn eller sikkerhedskode eller bortfaldet udløbsdato eller faktureringsadresse, skal du trykke på den og opdatere detaljerne på den næste skærm. Hvis ikke, se trin 4 og fjern denne betalingsmetode.

Trin # 4. Tryk på Redigere øverst til højre → Tryk på rødt minus-ikon → Tryk på Fjerne → Tryk på Fjerne fra Popup.

Nu har du ikke tilføjet nogen betalingsmetode til dit Apple-id. Dette betyder selvfølgelig, at du ikke længere kan købe apps eller abonnementer. Men dette vil fjerne det irriterende 'Verifikation påkrævet' pop op.

Hvis du ønsker at købe apps eller abonnementer, kan du tilføje en betalingsmetode korrekt til dit Apple-id. Du kan også tilføje penge til dit Apple-id og købe iCloud Storage, apps fra App Store og mere.

Er du ikke i stand til at fjerne den aktuelle betalingsmetode? Her er hvorfor

Du er muligvis ikke i stand til at fjerne din nuværende betalingsmetode, hvis der er en forfalden betaling, eller hvis familiedeling er aktiveret for dine tjenester. Der er flere andre grunde til, at du muligvis ikke kan fjerne den aktuelle betalingsmetode, når du redigerer dine Apple ID-betalingsoplysninger. For at vide mere, gå over til dette indlæg.

Afslutter…

Så dette er, hvordan du kan løse problemet med pop op-pop op-bekræftelse på din iOS-enhed. Hvad er dine tanker om dette? Sig din mening i kommentarfeltet nedenunder.

Inden du går, er der et par ekstra råd. Ser du den irriterende pop op, der indtaster din Apple ID-adgangskode hver gang, selv når du downloader gratis apps? Hvis ja, følg denne vejledning for at downloade gratis apps uden at indtaste en adgangskode på iPhone eller iPad.

For det andet, beder din iPhone gentagne gange om Apple ID-adgangskode? Hvis du står over for dette, skal du se på måder at løse dette på.

Du kan måske tage et kig på ...

  • Sådan tændes familiedeling til Apple Arcade på iOS-enhed
  • Trin til aktivering og brug af øjeblikkeligt hotspot på iPhone og iPad