Blog

Sådan skjuler du din Facebook-venneliste

Efter Facebook-dataraden ville mange af jer blive anset for at tilbyde flere skjold til dit privatliv. Og jeg mener, at det altid er bedre at tilbyde den ønskede beskyttelse til nogle af dine personlige data. Kommer du tilbage til det punkt, vidste du, at du kunne skjule din Facebook-venneliste ved hjælp af din iPhone, Android eller computer? Lidt dybt inde i indstillingerne findes der en mulighed for at kontrollere synligheden af ​​din vens liste - i høj grad.

Så hvis du ikke ønsker, at almindelige mennesker skal finde ud af navnene på dine venner, kan du vælge at holde dem skjult.

  • Sådan skjuler du din Facebook-venneliste på iPhone, iPad og Android
  • Sådan skjuler du din Facebook-venneliste på computeren

Sådan skjuler du din Facebook-venneliste på iPhone, iPad og Android

Husk, at folk stadig vil være i stand til at se dit venskab på en anden tidslinje. Desuden vil det stadig være synligt i nyhedsfeed, søgning og andre steder på Facebook. Selvom kun du kan se din fulde venneliste på din tidslinje, kan andre stadig se dine fælles venner.

Trin 1. Åbn Facebook på din mobile enhed, og tryk på menu knap.

Trin 2. Rul nu ned og tryk på Indstillinger og vælg Bruger indstillinger.

På Android-enhed

Dernæst forbliver alle trin de samme på både Android og iDevice.

Trin # 3. Tryk derefter på Privatliv.

Trin # 4. Næste op, rul ned igen og tryk på Hvem kan se din venneliste.

Trin # 5. Herefter har du flere muligheder. For eksempel kan du vælge kun at tillade dine venner at se din venneliste. Jeg vælger Kun mig.

At få det gjort på skrivebordet er lige så simpelt. Fortsæt læsning ...

Sådan skjuler du din Facebook-venneliste på computeren

Trin 1. Åbn en hvilken som helst webbrowser på din computer, og gå til facebook.com.

Trin 2. Klik nu på menuknappen, og vælg Indstillinger.

Trin # 3. Klik derefter på Privatliv i venstre sidebjælke. Klik derefter på Redigere knappen ved siden af Hvem kan se din venneliste.

Trin # 4. Klik på den lille rullemenu, og vælg den foretrukne mulighed.

Tjek indstillingen Brugerdefineret, der giver dig mulighed for at vælge den person, som du vil dele listen med. Det giver dig også mulighed for at ekskludere dem, som du ikke ønsker at dele det med.

Sig din mening

Hvad tager du på Facebook-dataraden? At have din feedback i kommentarerne ville være fantastisk.