Blog

Sådan ændres iCloud-opbevaringsplan

iCloud kan sikkerhedskopiere fotos, videoer, sikkerhedskopier af enheder, dokumenter, appdata, stemmememoer, beskeder og meget mere. Hvis du har et stort fotobibliotek eller ejer flere Apple-enheder, er chancerne for, at du har overskredet det 5 GB niveau, der kommer gratis med hvert Apple-id. Som et resultat ser du muligvis ofte en popup, der siger 'iCloud-opbevaring er fuld. ’I sådanne tilfælde bliver du nødt til at betale og opgradere din lagerplan. Alternativt, hvis du har en højere plan og nu ikke har brug for det, kan du nedgradere ubesværet og spare penge. Lad mig vise dig i denne vejledning hvordan du ændrer din iCloud-lagringsplan på iPhone, iPad, Mac og Windows-pc.

  • Hvad sker der, når du ændrer iCloud-opbevaringsplanen?
  • Sådan opgraderes eller nedgraderes iCloud Storage Plan på iPhone
  • Sådan opgraderes eller nedgraderes iCloud Storage Plan på Mac
  • Sådan ændres iCloud Storage Plan på Windows PC

Hvad sker der, når du ændrer iCloud-opbevaringsplanen?

    • Når du opgraderer: Plads, du køber, deles på tværs af alle dine enheder, der har det samme Apple-id. Så det betyder ikke noget, hvilken enhed du oprindeligt bruger til at købe en lagerplan. Hvis du vælger en plan på 200 GB eller 2 TB, kan du endda dele den med din familie via Familiedeling.
    • Når du nedgraderer: Hvis du nedgraderer til en billigere plan eller en gratis plan, og hvis de data, der allerede er gemt, overstiger den nye abonnements kapacitet, overføres noget af det ikke til iCloud.

Sådan opgraderes eller nedgraderes iCloud Storage Plan på iPhone

  1. Åbn Indstillinger app og tryk på din Profil fra toppen og tryk på iCloud.
  2. Tryk nu påAdministrer opbevaringSkift lagerplan.
  3. For at opgradere: under VÆLG OPGRADERING, tryk på en plan. Tryk derefter på Købe.
  4. For at nedgradere: tryk på Nedgraderingsmuligheder → Indtast din Apple ID-adgangskode, når du bliver spurgt, og tryk på Styre → vælg en plan og tryk på Færdig.

Bemærkninger:

  • Når du opgraderer, får du mere lagerplads med det samme.
  • Hvis du vil annullere opgraderingen og få en refusion, skal du kontakte Apple Support inden for 14 dage
  • Når du nedgraderer, reduceres lagerpladsen, når dit nuværende abonnement slutter.

Sådan opgraderes eller nedgraderes iCloud Storage Plan på Mac

  1. Klik på Apple-logo og vælg Systemindstillinger.
  2. Klik på Apple-id.
  3. Klik på iCloudStyre.
  4. Klik på Køb mere lagerplads eller Skift lagerplan.
  5. Vælg den ønskede opgraderings- eller nedgraderingsplan, og klik på Næste.
  6. Indtast din Apple ID-adgangskode, og klik på Købe.

Sådan ændres iCloud Storage Plan på Windows PC

  1. Start iCloud til Windows, og klik på Opbevaring.
  2. Klik derefter på Køb mere lagerplads ellerSkift lagerplan.
  3. Vælg en plan, og klik derefter på Næste.
  4. Indtast din Apple ID-adgangskode, og klik på Købe.

Logger af…

Sådan kan du nemt opgradere eller nedgradere din iCloud-lagringsplan. Hvis du har flere Apple-enheder, er det fornuftigt at betale for iCloud. Dette skyldes, at det problemfrit forbinder alle dine enheder og sikrer, at medier, dokumenter, sikkerhedskopier er tilgængelige overalt. Derudover kan du også overveje at tjekke nogle af de andre bedste cloud storage-apps.

LÆS NÆSTE:

  • Slet iCloud Backup for at frigøre lagerplads
  • Download fotos fra iCloud til iPhone, Mac og Windows-pc
  • Sådan får du adgang til filer fra iCloud Drive på iPhone og iPad
  • Sådan gendannes slettede filer fra iCloud