Blog

Sådan stopper du "Stol på denne computer" -meddelelse på iPhone eller iPad

Når du har opdateret din iDevice, får du en meddelelse om “Stol på denne computer” første gang du slutter iPhone eller iPad til din computer. Du trykker på "Tillid", og iPhone eller iPad opretter forbindelse og oplades.

Men for mange brugere fortsætter denne meddelelse hver gang du tilslutter iDevice, selv efter at du allerede har “betroet” computeren. Hvis meddelelsen vises på sløjfen, er denne artikel noget for dig.

Sådan stopper du "Stol på denne computer" -meddelelse på iPhone og iPad

Før vi går videre til fejlfindingsvejledningen, er det klogt at kontrollere det kabel, du bruger. Dette problem med hyppig "Stol på denne computer" -alarm kan opstå, hvis du ikke bruger et autentisk MFi-certificeret kabel. Hvis du har det bedste opladerkabel, kan du gå videre og kontrollere andre løsninger.

# 1. Opdater iTunes

Selvom det ikke er en "sikker" løsning på meddelelsessløjfen, løste det problemet i nogle tilfælde. Mens du er ved det, skal du også kontrollere versionen af ​​din macOS. Sørg for, at din Mac og iTunes kører på den nyeste version.

Hvis du bruger iTunes til Windows, skal du sørge for, at iTunes Mobile Device Helper kører automatisk ved opstart. Tjek Microsofts tutorial for det samme. Hvis du bruger anden Apple-relateret software, skal du også opdatere den. Visse mobilrelaterede tjenester er knyttet til software, og den eneste måde at opdatere disse tjenester på er ved at opdatere softwaren.

# 2. Nulstil tillidsindstillinger på iPhone og iPad

For at slå Trust This Computer-advarslen fra skal du prøve at ændre dine indstillinger for pålidelige computere.

Trin 1. Gå til Indstillinger app på din iPhone eller iPad.

Trin 2. Trykke på Generel og rul ned for at vælge Nulstil.

Trin # 3. Vælg her Nulstil placering og privatliv.

Trin # 4. Indtast dit Adgangskode og tryk på Nulstil indstillingerne.

Denne handling nulstiller placerings- og fortrolighedsdataene på din iPhone eller iPad til fabriksindstillingerne. Bortset fra at tilbagekalde visse tilladelser fra apps, vil dette slette alle betroede computere. Nu, når du opretter forbindelse til en tidligere betroet computer, vises tillidsalarmen igen (forhåbentlig går den ikke denne gang).

Hvis problemet ikke er løst, kan du prøve at nulstille netværksindstillingerne. Dette nulstiller alle Wi-Fi-netværk og adgangskoder, mobilindstillinger og VPN- og APN-indstillinger. Gå til IndstillingerGenerelNulstilNulstil netværksindstillinger og følg instruktionerne.

# 3. Deaktiver Apple-enhed

Selvom denne meddelelse vil deaktivere Trust This Computer alert, kommer den med et mere vigtigt problem. Det lader ikke computeren "registrere" og forbinde iDevice, men oplader iDevice alligevel. Hvad dette betyder er, at du ikke kan udføre synkronisering eller andre dataoverførselsjob med iPhone / iPad, når du følger dette trin. Fortsæt med forsigtighed.

Trin 1. Tilslut din iPhone / iPad → Gå over til kontrolpanelet.

Trin 2. Klik på Hardware & lyde → Klik og åbn Enhedshåndtering.

Trin # 3. I vinduet Enhedshåndtering skal du se en liste, der har navnet på din iDevice.

Trin # 4. Højreklik på iDevices navn, og klik på Egenskaber.

Trin # 5. Klik på fanen Hardware, og klik derefter på Egenskaber → Gå til fanen Driver → Klik på Deaktiver.

Som jeg sagde, er problemet med denne metode, at dette deaktiverer dataoverførsel (synkronisering). Men det er kendt at deaktivere meddelelsen "Stol på denne computer".

# 4. Er personlig hotspot slået til?

Vores læsere er kloge nok til at komme med gode forslag. Dan VanWinkle har med rette påpeget, at "Når det personlige hotspot er tændt, spørger det hver gang du tilslutter din iPhone til en computer, fordi den beder om adgang til hotspot-netværket via kabel."

Det var alt folkens!

Jeg har forsøgt mit bedste for at dække alle mulige løsninger til problemet. Du er velkommen til at kontakte os i kommentarfeltet nedenfor, og vi kan muligvis hjælpe dig yderligere. Hvis du står over for et andet Apple-økosystemrelateret problem, kan du også bruge kommentarfeltet til det.

Du kan også lide at læse andre artikler relateret til iTunes ...

  • iPhone er deaktiveret Opret forbindelse til iTunes: Løs problemet uden at miste data
  • iPhone vises ikke i iTunes? Sådan løser du dette irriterende problem
  • Sådan løses fejlen "Kan ikke oprette forbindelse til iTunes Store"
  • iPhone kan ikke oprette forbindelse til iTunes? Sådan løses