Blog

Sådan skjuler du Instagram-historier fra nogen på iPhone

For at sikre, at dine historier har brug for privatlivets fred, giver Instagram dig mulighed for ikke kun at sætte din konto privat, men også skjule dine Instagram-historier for nogen, der bruger din iPhone. Det bedste ved denne funktion er, at det giver dig mulighed for at holde dine indlæg skjult for visse venner uden at skulle følge dem op.

En ting, der er værd at bemærke, er, at det at skjule din historie for nogen er anderledes end at blokere dem. For eksempel vil den person, som du har stoppet med at se dine historier, fortsætte med at se din profil og dine indlæg; i modsætning til de blokerede.

Sådan skjuler du Instagram-historier fra nogen på iPhone

Trin 1. Start Instagram app på din iPhone → Tryk på profilfanen i nederste højre hjørne → Nu skal du tryk på Gear-ikonet.

Trin 2. Tryk derefter påHistorieindstillinger underKonto.

Trin # 3. Tryk nu påSkjul historie fra.

Trin # 4. Endelig skal du vælge de personer, du vil skjule din historie fra → Til sidst skal du trykke på Udført i øverste højre hjørne.

Det er det!

Nu kan disse mennesker ikke se din historie.

Sådan afsløres Instagram-historier fra nogen på iPhone

Når som helst, vil du tillade disse venner at se dine indlæg, du kan gøre det med lethed.

Trin 1. Åben InstagramFanen ProfilIndstillinger (tandhjulsikon.)

Trin 2. Trykke på Historieindstillinger.

Trin # 3. Trykke på Skjul historien fra.

Trin # 4. Trykke på cirklen med fluebenet ud for den person, som du vil se dine indlæg → Tryk på Færdig øverst til højre for at bekræfte ændringen.

Det var alt folkens!

Mens du ser på, hvem der har set din historie, kan du vælge personer, du vil skjule din historie for. Du skal blot trykke på "X" til højre for deres navn og vælgSkjul historie fra [brugernavn].

Hvis din historie vises på en hashtag-side eller placering, kan du se den øverst på listen over personer, der har set din historie.

Du skal blot trykke på x til højre for en placering eller en hashtag-side for at skjule din historie fra den. Din kontos privatlivsindstilling giver dig mulighed for at beslutte, hvem der kan se din historie. Hvis du har sat din konto privat, er det kun dine godkendte tilhængere, der kan se din historie.

Hvis din konto er indstillet til offentlig, kan dine tilhængere og alle se din historie og profil.

Pak ind:

Sådan kan du gemme indlæg fra visse venner! Har du feedback? Del det gerne i kommentarerne nedenfor.

Indhent også disse indlæg:

  • Skjul Instagram-historier fra Hashtag og stedsside på iPhone
  • Sådan arkiveres Instagram-indlæg på iPhone og iPad