Blog

Sådan logger du ud af iCloud-konto fra iPhone, iPad og Mac

iCloud er den service, der problemfrit binder alle dine Apple-enheder sammen. Derudover fungerer mange tjenester som Find min enhed, nøglering, Apple Pay kun, når du er logget ind på en iCloud-konto. Der kan stadig være grunde til det log ud af iCloud på din iPhone, iPad og Mac. Så lad os lære mere og se, hvordan vi gør det.

  • Hvorfor vil du muligvis logge af din iCloud-konto?
  • Hvad sker der, når du logger ud af din iCloud-konto?
  • Sådan logger du ud af iCloud-konto fra iPhone og iPad
  • Sådan logger du ud af iCloud-konto fra Mac

Hvorfor vil du muligvis logge af din iCloud-konto?

Du kan fjerne iCloud-kontoen fra en eller alle dine Apple-enheder, fordi du vil skifte til en anden iCloud-konto eller oprette en ny konto for at starte igen. Brug for eksempel en personlig konto i stedet for kontorets iCloud-konto.

Hvad sker der, når du logger ud af din iCloud-konto?

Når du logger ud af iCloud, holder den enhed op med at fungere i harmoni med dine andre Apple-enheder, der har den samme iCloud-konto. Du bliver også logget ud af FaceTime, iMessage og App Store på denne enhed. Derudover kan du ikke få adgang til eller bruge mange tjenester som:

  • Apple Pay, Apple Cash og Apple Card
  • Find min
  • Spillecenter
  • Hjemmeapp til at styre dine HomeKit-enheder
  • iCloud-sikkerhedskopi
  • iCloud Drive
  • iCloud nøglering
  • iCloud Mail
  • iCloud-fotos
  • Siri-genveje
  • iCloud-stemmememoer
  • Delt album
  • Beskeder i iCloud
  • Delte noter
  • Delte sider, numre og Keynote-dokumenter
  • Opdateringer til dine kontakter, kalendere, påmindelser, bogmærker og Safari-faner
  • Kontinuitetsfunktioner som Handoff, Universal Clipboard og Auto Unlock med dit Apple Watch
  • Appdata til tredjepartsapps, som du har installeret, og som bruger iCloud

Bemærk: Du kan ikke overføre din Apple Case og Apple Card-konto til et andet Apple ID. De kan ikke engang tilgås ved hjælp af et andet Apple ID.

Nu hvor du ved konsekvenserne her, er, hvordan du logger ud af iCloud-kontoen på iOS og macOS. Før det kan du dog se på, hvordan du arkiverer eller laver kopier af de oplysninger, der er gemt i iCloud.

Sådan logger du ud af iCloud-konto fra iPhone og iPad

  1. Åbn Indstillinger app på din iOS- eller iPadOS-enhed
  2. Tryk på din Apple ID-banner fra toppen
  3. Rul ned og tryk på Log ud.
  4. Når du bliver bedt om det, skal du udfylde dit Apple ID-kodeord. Tryk derefter på Sluk.
  5. Vælg de data, du vil beholde på din enhed, selv efter at du er logget ud af iCloud
  6. Trykke på Log ud.
  7. Endelig bekræft din handling ved at trykke på Log ud igen.

Bemærk til Apple Watch-brugere: Når du logger ud af iCloud på den parrede iPhone, logges den også automatisk ud på dit Apple Watch.

Sådan logger du ud af iCloud-konto fra Mac

  1. Klik på Apple-logo øverst til venstre og vælg Systemindstillinger.
  2. Klik på Apple-id.
  3. Klik på Oversigt fra venstre.
  4. Klik på Log ud.
  5. Brug derefter afkrydsningsfelterne til at vælge (eller fjerne markeringen), hvilke data du vil beholde på din Mac. Klik på Hold en kopi.
  6. Til sidst skal du vælge, om du vil gemme en kopi af dine Safari-adgangskoder (gemt i iCloud nøglering) på denne Mac. Du kan klikke på Fortsæt på denne Mac eller Slet fra Mac som ønsket.

Logger af…

Sådan kan du logge ud af iCloud fra iPhone, iPad og Mac. Hvis du skifter mening, kan du følge de samme trin og logge ind igen med dit Apple-id og din adgangskode.

Derudover er her, hvordan du sletter dit Apple ID helt fra iPhone eller iPad (nyttigt, hvis du sælger eller giver din enhed).