Blog

Sådan skjules aktiv status i Facebook Messenger

Ligesom "Læs kvittering" er "Sidste aktive" et dobbeltkantet sværd. Når det er aktiveret, eksponeres dit privatliv online. Og når den er slukket, kan hverken du se dine venners onlinestatus, eller de kan tjekke din.

Af hensyn til privatlivets fred foretrækker jeg dog at skjule min aktive status på Facebook Messenger. Nogle gange fortsætter jeg med at chatte med nære venner indtil sent på aftenen. For at forhindre nogen i at finde ud af, at jeg holder mig vågen så sent, drager jeg fordel af denne funktion til at skjule min online Facebook-status.

Hvad mere er, det forhindrer også nogen i at unødigt pinge mig. Hvis du tilhører den samme tankegang, har du det bedre uden denne funktion. Lad mig vise dig, hvordan du kan tage kontrol over det!

Sådan slukkes eller tændes aktiv status i Messenger på iPhone

Trin 1. Åben Facebook Messenger på din enhed. → Tryk på din profilikon i øverste venstre hjørne.

Trin 2. Tryk derefter på Aktiv status.

Trin # 3.Sluk det "Vis, når du er aktiv" skifte.

Derefter vises en popup, der beder om din bekræftelse. Hit Sluk.

Det er stort set det! Fremadrettet; ingen vil kunne se din sidst sete status på Facebook Messenger. Du kan heller ikke se andres status herfra.

Huske; du bliver nødt til at deaktivere denne funktion hvert sted, du bruger Facebook eller Messenger. Ellers vil du fortsætte med at vises aktiv eller for nylig aktiv.

For eksempel, hvis du bruger Messenger på nettet, skal du også slå den fra der. Gå over til messenger.com → klik på tandhjulsikonet → Indstillinger → slukke kontakten og klik på Færdig at bekræfte.

For at deaktivere den aktive status fra Facebook-appen skal du starte appen på din enhed → trykke på menuknappen → trykke på Indstillinger og fortrolighed → Indstillinger (på din Android-enhed skal du trykke på Appindstillinger) Aktiv status → Til sidst skal du slukke skifte.

For at deaktivere det på facebook.com ved hjælp af internettet skal du klikke på gearmenu nederst til højre på chat-sidebjælken, og klik derefter på Sluk for aktiv status.

Senere, hvis du ønsker at tillade alle at se din tilstedeværelse på Facebook, skal du bare følge de samme trin som nævnt og derefter tænde for skifte til sidst.

Afslutter…

Så nu hvor du ved, hvordan du skjuler dit online privatliv, mens du bruger Facebook, skal du sørge for at drage fordel af det. Selvfølgelig vil du ikke være i stand til at se andres tilstedeværelse også, men jeg synes afvejningen er værd.

Tjek også følgende artikler:

  • Sådan finder du Facebook Messenger-historik på iPhone
  • Bedste Facebook-alternativer til iPhone og iPad
  • Sådan deaktiveres historier i Facebook-feed på iPhone
  • Sådan oprettes en Facebook-begivenhed på iPhone og iPad

Hvad tager du af fortrolighedsfunktionerne på Facebook?