Blog

Sådan slettes WhatsApp-konto permanent fra iPhone

På trods af dets bekvemmelighed kan WhatsApp også til tider blive ret irriterende. Uanset om det er videresend fyldt med falske oplysninger, vedvarende uønskede beskeder eller bekymringer om privatlivets fred, er der mange grunde til at deaktivere WhatsApp permanent. Denne guide dækker alt, hvad du har brug for at vide og forklare hvordan man sletter WhatsApp-konto for altid. Før vi kommer til den aktuelle proces, skal vi først forstå, hvad der præcist er involveret.

  • Hvad sker der, når du sletter din WhatsApp-konto?
  • Alternativer til at slette WhatsApp-konto
  • Sådan slettes din WhatsApp-konto permanent på iPhone
  • Kan du genaktivere en slettet WhatsApp-konto?

Hvad sker der, når du sletter din WhatsApp-konto?

Når du sletter din WhatsApp-konto permanent:

  • Din chathistorik er fuldstændig slettet .
  • Du er fjernet fra alle dine WhatsApp-grupper, inklusive dem, hvor du er administrator.
  • Din WhatsApp iCloud sikkerhedskopi slettes. Dette betyder, at du ikke vil kunne gendanne dine chats senere.
  • Du vil ikke længere modtage beskeder.
  • Dit profilbillede og Om-sektionen vil ikke længere vises.
  • Billeder og videoer, du har modtaget, vil være faret vild medmindre du gemte dem manuelt (eller dine WhatsApp-indstillinger var aktiveret for automatisk at gemme alle fotos på kamerarullen.)
  • Beskeder og medier, som du allerede har sendt, forbliver upåvirket på modtagerens telefoner.

Som det fremgår af ovenstående punkter, er sletning af din WhatsApp-konto en ekstrem foranstaltning, der slipper af med alle dine oplysninger. Før du gør det, kan du måske se på to mindre alvorlige muligheder.

Alternativer til at slette WhatsApp-konto

Aflæs WhatsApp

Dette fjerner WhatsApp-appen, men alle dine chats, medier og alt andet forbliver gemt lokalt på din iPhone.

For at aflaste appen skal du åbne Indstillinger app → tryk på Generel → tryk på iPhone-opbevaring. Vent nu et par sekunder, og tryk derefter på WhatsApp → Tryk derefter på Offload-app og bekræft.

Når som helst du vil begynde at bruge WhatsApp igen, skal du trykke på dets appikon fra startskærmen. Når download er afsluttet, kan du bruge WhatsApp som før.

Afinstaller / slet appen

Før du fortsætter med at slette WhatsApp, skal du sørge for at lave en sikkerhedskopi af WhatsApp-chats i iCloud. Dette hjælper dig med at gendanne alt, når du beslutter at genbruge denne app.

For at afinstallere tryk og hold på WhatsApp-ikonet. Tryk derefter på Slet app og bekræft.

Efterdybning af afinstallation eller aflæsning: Du modtager ingen beskeder. Afsenderen ser kun et enkelt kryds, når de sender dig en besked. Imidlertid vises dit profilbillede, om osv. Som normalt. Du vil også fortsat være en del af eksisterende WhatsApp-grupper.

Vil du stadig slette din konto? Her er trinene. Tag et kig.

Sådan slettes din WhatsApp-konto permanent på iPhone

  1. Åben WhatsApp på din iPhone
  2. Trykke på Indstillinger nederst på skærmen.
  3. Vælg Konto → Slet konto.
  4. Indtast dit fulde telefonnummer, og vælg Slet min konto.

Din konto slettes permanent, men appen forbliver stadig på din iPhone, indtil du afinstallerer den.

Kan du genaktivere en slettet WhatsApp-konto?

Et simpelt svar er nej. Du kan oprette en ny konto med det samme telefonnummer og den samme iPhone. Men da din iCloud-sikkerhedskopi også er blevet slettet, kan du ikke gendanne chats eller medier.

  1. Åben WhatsApp på din iPhone. Hvis du havde afinstalleret appen, skal du hente den igen fra App butik.
  2. Følg instruktionerne på skærmen, og indtast din Mobiltelefon nummer.
  3. Du modtager en verifikation   kode for at aktivere din konto.

Når du er bekræftet, har du en ny WhatsApp-konto og kan sende beskeder til kontakter igen som normalt.

Det er alt, kammerat!

Opsummering…

Sådan kan du slette din WhatsApp-konto. Endelig, hvis du kun vil fjerne de sendte og modtagne fotos og videoer, der tilstopper din telefon, kan du rydde WhatsApp-datalagring.

Du kan også lide at læse:

  • Sådan deaktiveres eller slettes din Facebook-konto på iPhone
  • Ryd din Twitter-cache på iPhone og iPad
  • Sådan slettes Telegram-konto permanent