Blog

Sådan deler du en kalender fra din iPhone eller iPad

Vi har set, hvordan man deler individuelle kalenderbegivenheder, men hvis du vil samarbejde med nogen i en kalender, skal du dele hele kalenderen. Med iCloud og Kalender-appen gør iPhone / iPad det let at dele kalendere, så flere personer kan blive inviteret til at se (og eventuelt redigere) kalenderbegivenhederne.

Delte kalenderbegivenheder er meget nyttige og ret fleksible, når du arbejder på en kalender, der skal redigeres af flere personer. Du kan have delt kalendere mellem dig og din ægtefælle, dig og dine kolleger og stort set alle andre. Hvis du er på en verdenstur med dine venner med forskellige rejseplaner i din gruppe, kan en delt kalender muligvis være meget praktisk.

Sådan oprettes en delt kalender, og også hvordan man omdanner en gammel kalender (oprettet tidligere) til en delt kalender. Du lærer også, hvordan du styrer grænserne for de personer, du deler din kalender med.

  • Aktivér iCloud-kalender
  • Sådan deler du en kalender fra din iPhone eller iPad
  • Skift redigeringstilladelse for delte kalendere på iPhone eller iPad

Aktivér iCloud-kalender

Først skal du sørge for at du har slået iCloud til til kalendere. For at gøre det,

  1. Åben Indstillinger Tryk på din Profil.
  2. Trykke på iCloud Tænd for kontakten ved siden af Kalendere

Sådan deler du en kalender fra din iPhone eller iPad

Hvis du vil oprette en ny kalender og dele den, skal du følge disse trin:

  1. Åbn Kalender-app → Tryk på Kalendere → Tryk på Tilføj kalender. Hvis du vil dele en eksisterende kalender spring videre til trin 3.
  2. Giv kalenderen et navn, og tryk på Færdig.
  3. Trykke på "jeg" ved siden af ​​den nyoprettede kalender.
  4. Under Delt med, trykke på Tilføj person og indtast e-mail-id'et for den person, du vil dele kalenderen med.

Skift redigeringstilladelse for delte kalendere på iPhone eller iPad

Du kan redigere indstillinger for deling / redigering ved at trykke på den person, du har delt kalenderen med. Slukker Tillad redigering forhindrer personen i at foretage ændringer i den delte kalender.

Til enhver tid, hvis du vil stoppe delingen af ​​kalenderen, skal du blot trykke på Stop deling og bekræfte.

Igen skal du bemærke, at dette kun fungerer, når iCloud er aktiveret.

Det var alt folkens!

Du kan også lide at udforske:

  • Gmail-kalender synkroniseres ikke på iPhone: Tips til løsning
  • Sådan får du vist fødselsdage i Apple Calendar App på iPhone, iPad eller Mac
  • Sådan eksporteres iCloud-kalender på din iPhone
  • GroupCal: Delt kalender til iPhone og Android

Del din feedback med os i kommentaren nedenfor.