Blog

Sådan slettes Viber-konto permanent [2021]

Chat-apps har stjålet showet siden starten. Mens apps som Hike, Facebook Messenger, WhatsApp og Google Chat formåede at holde deres brugere engagerede, kunne chatplatforme som Viber ikke lokke sit publikum. Hvis du også en gang har installeret appen, men ikke har lyst til at have den længere, er her trin, hvor du kan slette Viber-kontoen på din iPhone. Bliv ved med at rulle for at vide mere.

  • Hvad sker der, når du deaktiverer eller sletter Viber-konto?
  • Sådan deaktiveres en Viber-konto fra iPhone
  • Sådan deaktiveres en Viber-konto fra skrivebordet
  • Kan du genaktivere Viber-konto?

Hvad sker der, når du deaktiverer eller sletter Viber-konto?

    • Alt inklusive opkaldshistorik, meddelelser og medier osv. Slettes. Tjek denne artikel for at gendanne din enhedshistorik.
    • Din Viber-konto slettes permanent.
    • Alle andre sociale mediekonti, der er knyttet til Viber, fjernes, og din kontaktliste slettes fra appens server.
    • Din købte Viber Out-kredit forbliver intakt, men for at få den overført til din nye konto. Du bliver nødt til at kontakte Viber Support.

Sådan deaktiveres en Viber-konto fra iPhone

  1. Start Viber-app på din iPhone.
  2. Trykke på Mere ikon (...) og vælg Indstillinger.
  3. Trykke på Konto.
  4. Tryk nu på Deaktiver konto.
  5. Appen beder om bekræftelse for at deaktivere, så snart du indtaster dit kontaktnummer og trykker på Deaktiver konto og bekræft igen.

Bemærk: Du kan slette appen direkte fra din iPhone. Men hvis du gør dette, slettes ikke din Viber-konto. Kontoen forbliver aktiv, og folk vil stadig finde eller tilføje dig via appen.

Sådan deaktiveres en Viber-konto fra skrivebordet

Denne metode gælder kun, hvis Viber-appen er downloadet på din Mac eller Windows-pc.

  1. Start Viber-app på dit skrivebord.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Fra sidepanelet skal du vælgePrivatliv og sikkerhed og klik derefter på Deaktiver.

  4. Du vil finde Deaktiver Viber på skærmen. Det sletter al din samtalehistorik og appdata. Men din samtalehistorik vil være tilgængelig på andre enheder.

Nu, hvis du er væk fra dit skrivebord. Viber-skærmen kan låses ved at klikke på Ctrl + L. (For Windows) og Kommando + L. (Til Mac). Hvis du forsøger at ignorere en af ​​spam-beskederne eller -linkene, kan du slå Spam-beskyttelse til. Så Viber filtrerer de beskeder, opkald eller links, du modtager. Du kan se begge i Privacy & Security på din Viber-skærm.

Kan du genaktivere Viber-konto?

Når din konto er deaktiveret, er der ingen måde at gendanne dine brugerdata på. Du kan ikke bringe dine beskeder og opkaldshistorik tilbage. For at genaktivere det samme skal du følge instruktionerne på skærmen efter download af appen. Bemærk: Det samme mobilnummer gendanner ikke den tidligere kontohistorik.

Opsummering!!

Viber app, da den blev til, kom med sit bedste niveau af styrke. Folk blev tiltrukket af at downloade appen og bruge den samme, men andre apps formåede at levere en bedre oplevelse. Da WhatsApp blev lanceret, betalte folk for at foretage internationale opkald til deres kære. Så de skiftede straks til apps som Hike, Messenger og WhatsApp, da disse apps tilbød internetopkald gennem data. Hvad er dine synspunkter om det samme? Hvorfor tror du, at Viber-appen mistede sin eksistens?

Indtil da skal du fortsætte med at læse og udforske!

  • Sådan deaktiveres eller slettes din Facebook-konto på iPhone
  • Ryd din Twitter-cache på iPhone og iPad
  • Sådan slettes Telegram-konto permanent