Blog

Sådan deler du din placering gennem familiedeling

Familiedeling åbner flere nye muligheder som deling af køb, abonnementer og opsætning af børns Apple Watch. Det giver dig også mulighed for ubesværet at dele placering med andre familiemedlemmer. Dette hjælper dig med at sikre, at børn er på det rette sted, finde familiemedlemmers enheder og mere. Lad os komme direkte ind og vise dig, hvordan du deler din placering med andre gennem Familiedeling.

  • Sådan deler du din nuværende placering gennem familiedeling
  • Hvad sker der, når du deler placeringen med et familiemedlem?
  • Sådan stopper du med at dele din placering gennem familiedeling

Før du begynder: Sørg for, at du har konfigureret Familiedeling.

Sådan deler du din nuværende placering gennem familiedeling

  1. Åbn Indstillinger app og tryk på Privatliv.
  2. Trykke på Placeringstjenester.
  3. Trykke på Del min placering.
  4. Først skal du sørge for at skifte til Del min placering er grøn. Tryk derefter på et medlems navn under FAMILIE.
  5. Til sidst skal du trykke på Del min placering.

Efter dette får familiemedlemmet en underretning, der lyder 'John begyndte at dele placering med dig. Vil du dele din?‘Hvis de trykker længe på meddelelsen, kommer der en popup med nyttige indstillinger. De kan også vælge at dele placeringen med dig eller trykke på Del ikke. Hvis de trykker på meddelelsen, åbnes den i Find min app med samme popup og indstillinger.

Hvad sker der, når du deler placeringen med et familiemedlem?

Når du deler din placering, kan familiemedlemmet se din enhedsplacering i Find min app på deres enhed, der kører iOS 13 eller nyere eller Apple Watch med watchOS 6 eller nyere. Hvis de bruger iOS 12 eller en tidligere version op til iOS 8, skal de bruge appen Find mine venner.

Tip: For medlemmer, der ikke deler deres placering, indlæses ikke kortet ved at trykke på deres enhed i Find min app. Du vil også se teksten 'Deler ikke placering.'

Del placering med et familiemedlem kun i en time eller dagen?

Du kan bruge Find min app til at dele placering i korte varigheder. Vores indlæg om, hvordan du bruger Find min app, fortæller dig om dette og mere.

Vælg en anden enhed at dele din placering fra?

Apple siger tydeligt, at 'som standard den enhed, som du brugte til at logge på Family Sharing, er den, der deler din placering.' I vores eksempel deles placeringen via iPhone. Men hvis det ønskes, kan min iPad eller min anden iPhone (ved hjælp af det samme Apple ID) bruges til at dele placeringen i stedet. Sådan gør du.

  1. Åbn Indstillinger app på din anden iPad eller iPhone.
  2. Trykke på PrivatlivPlaceringstjenesterDel min placering.
  3. Trykke på Brug denne iPad som min placering. Herefter vil du se 'Denne enhed' ud for Min placering.

Sådan stopper du med at dele din placering gennem familiedeling

Placeringsdeling er nyttigt. Når familieorganisatoren aktiverer placeringsdeling i Familiedeling, deles hans / hendes placering automatisk med alle familiemedlemmer. Men hvis du ønsker privatliv, gør Apple det ubesværet at deaktivere placeringsdeling med familiemedlemmer. Sådan gør du.

  1. Åbn Indstillinger app. Rul ned og tryk på Privatliv.
  2. Trykke på PlaceringstjenesterDel min placering.
  3. Tryk på det ønskede familiemedlemsnavn, og vælg Stop med at dele min placering.

Bemærk: Hvis du slukker for skifte til Del min placering (vist ovenfor FAMILIE i trin 2), så skjuler det din placering fra alle dine familiemedlemmer såvel som godkendte venner.

Logger af

Sådan kan du aktivere og deaktivere placeringsdeling via Familiedeling. Det er en utrolig funktion at vide, hvor de mennesker, der betyder mest (og deres dyre enheder) er.

Du kan også dele placering via appen Beskeder med alle over iMessage. For dette skal du åbne en persons samtale og trykke på navnet eller profilbilledet. Tryk derefter på info og vælg at Del min aktuelle placering eller Del min placering.

Endelig er jeg enig i, at iPhones og iPads er nemme at bære og næsten altid med dig. Således giver det bedre mening at dele din placering ved hjælp af disse. Men det betyder ikke, at du ikke kan dele din placering via din Mac. Åbn for dette Systemindstillinger og klik på Familiedeling. Klik derefter på fra venstre sidebjælke Placeringsdeling og aktivere eller deaktivere det for de ønskede medlemmer.

LÆS NÆSTE:

  • Placeringstjenester er altid TIL på iPhone? Her er en løsning
  • Sådan deler du din placering ved hjælp af Apple Watch
  • Sådan deles live placering i WhatsApp på iPhone