Blog

Sådan slås eller deaktiveres YouTube-underretninger på iPhone og iPad

YouTube-underretninger er en fantastisk kilde til at opdatere os om det nye indhold, men oftere end ikke afbryder de vores oplevelse, når du bruger enheden. Nå, Apple og YouTube har givet os privilegiet at justere disse små opmærksomhedssøgere efter vores krav. Så her er to måder at slå YouTube-meddelelser fra på iPhone og iPad.

  • Sådan aktiveres eller deaktiveres YouTube-underretninger på iPhone og iPad
  • Sådan styres YouTube-underretninger på iPhone og iPad
  • Sådan aktiveres YouTube-underretninger for anbefalet indhold

Sådan aktiveres eller deaktiveres YouTube-underretninger på iPhone og iPad

Metode 1

  1. Åbn Indstillinger på din iPhone.
  2. Trykke på Youtube.
  3. Trykke på Meddelelser.
  4. Slå den til / fra for at tillade underretninger efter din præference.

Metode 2

  1. Start Indstillinger på din iOS-enhed.
  2. Tryk på Meddelelser, rul ned og vælg YouTube fra listen.
  3. Skift derefter til Tillad underretning og sæt det op, som du vil.
  4. Slå de listede underindstillinger til / fra som alarmer, lyde og badges for yderligere at tilpasse underretninger.

Men det er ikke det!

Du kan også administrere underretningen ved at vælge den type, du vil modtage fra YouTube.

Sådan styres YouTube-underretninger på iPhone og iPad

Sådan aktiveres selektive meddelelser på YouTube

  1. Åbn Youtube app og tryk på din profilikon.
  2. Gå derefter til Indstillinger.
  3. Trykke på Meddelelser fra listen og her slå til / fra valgmulighederne efter dine præferencer.

Bemærk: Sørg for, at dine YouTube-underretninger er tændt på din enhed. Hvis ikke, fører YouTube dig tilbage til din iOS 'YouTube-indstillinger.

Her er hvad hver mulighed gør:

  • Planlagt fordøjelse: Planlagt fordøjelse kombinerer alle dine push-underretninger om dagen og sender dig en daglig fordøjelsesmeddelelse i stedet. Du kan også indstille et bestemt tidspunkt for modtagelse af fordøjelsen ved at trykke på den.
  • Abonnementer: Denne mulighed sender dig kun beskeder fra de kanaler, du har abonneret på.
  • Kanalindstillinger: Dette giver dig mulighed for at administrere underretningerne om de abonnerede kanaler.
  • Anbefalede videoer: Dette får YouTube til at sende dig anbefalinger baseret på det indhold, du bruger.
  • Aktivitet på min kanal / Kommentarer: Disse muligheder sender dig en underretning, når nogen reagerer eller kommenterer eller rammer et lignende på dit indhold.
  • Nævner: Du får tilsendt en meddelelse, når nogen nævner din kanal.
  • Delt indhold: Dette giver dig besked, når nogen deler dit indhold på deres kanal.
  • Produktopdateringer: Dette giver dig besked, når nye produktopdateringer eller meddelelser foretages baseret på din interesse.
  • Se på tv: YouTube filtrerer indholdet og sender dig en underretning om, at du måske vil se på en stor skærm.
  • Deaktiver lyde og vibrationer: Hvis du skifter til denne indstilling, bliver beskederne tavse på det angivne tidspunkt. Du kan trykke på den for at indstille klokkeslættet.

Der er en anden måde, der giver dig mulighed for at administrere underretningen for de kanaler, du har abonneret på. Sådan kan du gøre det.

Administrer meddelelser på tværs af kanaler

  1. Åbn YouTube-appen, og tryk på Abonnementer side.
  2. Du vil se alle de kanaler, du har abonneret på øverst.
  3. Trykke på Alle i øverste højre hjørne.
  4. Tryk derefter på Styre for at ændre dine meddelelsesindstillinger.
  5. Tryk nu på klokkeikon ved siden af ​​hvis meddelelser skal styres.
  6. Vælg din foretrukne mulighed i menuen for at administrere den bestemte kanals underretning.

Hvad hver mulighed betyder;

  • Alle: Dette betyder, at du får underretninger om alle uploads og live streams af den kanal.
  • Personlig: Hvis du vælger denne mulighed, personliggør YouTube dine underretninger baseret på din afspilningshistorik og de kanaler, du følger.
  • Ingen: Navnet siger alt; du får ikke nogen meddelelse fra den pågældende kanal, hvis du vælger dette som en mulighed.

Rul ned, hvis du vil ændre indholdets indstillinger, som appen foreslår dig som anbefalinger.

Sådan aktiveres YouTube-underretninger for anbefalet indhold

  1. Åben Youtube og tryk på dit profilbillede.
  2. Tryk derefter på Indstillinger og gå til Meddelelser.
  3. Her vil du se indstillingen med navnet “Anbefalede videoer. ” Slå den til.

Det er her, klokken holder op med ringende venner;

YouTube er en af ​​de mest anvendte apps, og jeg elsker at surfe på den. Men nogle gange bliver det lidt for meget, og justering af meddelelser er praktisk.

Mange mennesker bad om denne løsning. Mens jeg besvarede hver af e-mails personligt, troede jeg, at oprettelse af en artikel ville løse dette for en gangs skyld. Hvis du har andre spørgsmål relateret til Apple, skal du dele dem i kommentarsektionen, og vi vil forsøge at dække dem i vores kommende artikler.

I mellemtiden kan du nyde at læse:

  • Sådan logger du på YouTube-appen på Apple TV
  • Sådan ser du 4K YouTube-videoer på iPhone
  • Ryd YouTube-søge- og sehistorikken på iPhone