Blog

Sådan fortrydes et uheld Kliket på 'Stol ikke på' på iPhone

Når du slutter din iPhone eller iPad til en Mac eller Windows-pc, kan du muligvis se et pop op-vindue på din enhed, der beder - Stol på denne computer. Hvis du ved et uheld trykkede på Ikke tillid, er der nogle måder at fortryde dette utilsigtede valg. Men før det, lad os vide mere om at stole på en computer.

  • Hvad betyder "Stol på denne computer"?
  • Sådan fortrydes "Stol ikke på" Computer Tap med iPhone og iPad

Hvad betyder "Stol på denne computer"?

I 2013 introducerede Apple en ny funktion, der beder dig om at godkende eller stole på en computer, som du forbinder din iOS-enhed med. Du skal trykke på Tillid og indtast adgangskoden for at 'stole' på en computer. Først derefter kan du synkronisere og overføre data mellem din iPhone og Mac eller pc. Hvis du trykker på Stol ikke på, iTunes eller Finder genkender ikke din enhed. Dette betyder naturligvis, at du ikke kan overføre data eller synkronisere enheden.

Bemærk: På Mac, der kører den nyeste version af macOS Catalina, skal du klikke på, når du har tilsluttet enheden Tillid inde i Finder. Derefter får du pop op-vinduet på din iPhone eller iPad.

Vender nu tilbage til hovedemnet, hvis du har tilsluttet din enhed og valgt Stol ikke på, her er hvordan man fortryder denne fejl. Det er tryk på 'Tillid'.

Sådan fortrydes "Stol ikke på" Computer Tap med iPhone og iPad

  • Frakobl og sæt enheden i igen
  • Nulstil alle dialogadvarsler i iTunes
  • Afslut iTunes eller Finder og prøv igen
  • Sluk enheden, og tilslut den igen
  • Nulstil netværksindstillinger

Frakobl og sæt enheden i igen

Normalt, hvis du bare frakobler iPhone, (vent et par minutter) og derefter tilslutter den igen, får du pop-op til godkendelse igen. Men hvis det ikke virker, er vi nødt til at finde andre måder.

Nulstil alle dialogadvarsler i iTunes

Når du har trykket på Don't Trust, er der faktisk ingen vej tilbage, så længe din iPhone er tilsluttet, og iTunes kører. Men der er en nulstillingsadvarsel i iTunes, som kan fungere. Lad os først prøve det:

Hvis du har Windows-pc eller Mac, der kører macOS Mojave eller tidligere:

  1. Afbryd din iPhone fra computeren.
  2. Klik på i iTunes på pc eller gammel Mac Redigere → Præferencer.
  3. Klik på Fremskreden fanen.
  4. Klik på Nulstil advarsler knap.

Tilslut nu iPhone igen. Hvis du ser dialogboksen "Stol på denne computer", skal du trykke på Tillid for at løse problemet. iTunes skal kunne få adgang til dine iPhone-data.

Afslut iTunes eller Finder og prøv igen

Den første og anden metode er normalt sikre måder at rette et utilsigtet "Don't Trust" -klik på. I sjældne tilfælde at det ikke fungerede, kan du afslutte iTunes og genstarte det. Hvis det er nødvendigt, kan du endda genstarte din pc. Du vil se pop op-vinduet på iDevice.

For Finder på Mac skal du tvinge afslutte det. For at gøre dette skal du klikke på Apple-logo øverst til venstre og vælg Force Quit. Vælg derefter Finder og klik Genstart. Efter denne åbne Finder igen skal du vælge din enhed fra venstre sidebjælke under Steder og klikke på Tillid. Du får pop op-vinduet på iPhone eller iPad, hvorfra du kan trykke på Trust.

Sluk enheden, og tilslut den igen

En anden løsning er at slukke for din iPhone eller iPad. Du kan bruge knapperne som du regelmæssigt gør. Eller åbn Indstillinger app, tryk på Generel, og tryk derefter på Lukke ned fra bunden.

Når du slukker for enheden, skal du slutte den til computeren. Dette tænder det, og dialogboksen vises igen.

Nulstil netværksindstillinger

Denne nulstilling sletter ikke dine personlige data. Alle netværksindstillinger falder dog tilbage til standard. Dette inkluderer ting som huskede Wi-Fi-netværk, VPN-konfigurationer, Bluetooth-enhedsliste osv. Før du går videre, skal du sørge for at have en sikkerhedskopi af din enhed.

For at nulstille netværksindstillinger skal du åbne Indstillinger app og tryk på Generel næste tryk på Nulstil.

Fra den efterfølgende skærm skal du trykke på Nulstil netværksindstillinger. Indtast din iPhone-adgangskode, og bekræft din handling.

Logger af…

Sådan kan du stole på din computer igen, hvis du tappede på Stol ikke på tidligere. Jeg håber, at denne korte, hurtige guide er nyttig for dig.

Endelig, hvad hvis du ikke ønsker at stole på en computer? Hvis du f.eks. Har tillid til en vens computer eller ved en fejltagelse har tillid til en nu og nu ønsker at stole på den? Nå, det er let. Du skal nulstille placeringen og privatlivsindstillingerne på din iPhone. For at gøre dette skal du åbne Indstillinger app → GenerelNulstilNulstil placering og privatliv → Indtast adgangskode for at bekræfte din handling. Dette vil fjerne tillid til alle computere.