Blog

Sådan blokeres nogen på WhatsApp til iPhone og Android

WhatsApp forbinder dig via chat og opkald til dine venner, familie og virksomheder. Men til tider kan det også blive irriterende. For eksempel, når fjerne bekendte eller mærker begynder at spamme dig med deres kampagner eller sender ubrugelige beskeder, kan du slå lyden fra eller blokere dem. Vil du vide trinnene? Lad mig fortælle dig, hvordan du blokerer nogen på WhatsApp til iPhone og Android.

  • Hvad sker der, når du blokerer nogen på WhatsApp?
  • Sådan blokeres en kontakt på WhatsApp til iPhone og Android
  • Sådan blokeres et ukendt nummer på WhatsApp
  • Sådan blokeres nogen i Whatsapp Group Chat på iPhone og Android
  • Hvordan ved jeg, om nogen har blokeret dig på WhatsApp?

Hvad sker der, når du blokerer nogen på WhatsApp?

Når du har blokeret en kontakt:

  • WhatsApp underretter ikke den anden part om, at du har blokeret dem.
  • Beskederne, de sender, vil aldrig blive leveret til dig! Afsenderen ser kun et enkelt kryds.

Bemærk: Gruppechat påvirkes ikke. Hvis du og den person, du har blokeret, er en del af den samme WhatsApp-gruppe, vil du fortsat se hinandens meddelelser i den gruppe.

  • De kan ikke ringe til dig personligt eller endda via gruppeopkald.
  • Dit profilbillede, din status, om, online-status, sidst set osv. Vil ikke være synlig for den blokerede kontakt.
  • Telefonnummeret forbliver gemt på din mobiltelefon eller kontoen som iCloud, Gmail. Du kan muligvis slette det manuelt, hvis det er nødvendigt.

Sådan blokeres en kontakt på WhatsApp til iPhone og Android

  1. Åben WhatsApp på din enhed.
  2. Tryk på persons chat.
  3. Tryk på deres navn fra toppen.
  4. Rul ned og tryk på Bloker kontakt. Tryk på Blok at bekræfte.

For at fjerne blokeringen: Følg ovenstående trin og tryk på Fjern blokering af kontakt. Du kan også åbne chatten og trykke på banneret, der siger: 'Du har blokeret denne kontakt. Tryk for at fjerne blokeringen. ’Eller skriv en besked til en blokeret kontakt og tryk på knappen Send. Du får en popup, der beder dig om at fjerne blokeringen af ​​dem. Tryk på det.

Sådan blokeres en kontakt via WhatApp-indstillinger

  1. Åben WhatsApp på din enhed.
  2. Trykke på Indstillinger. For Android skal du trykke på ikon med tre prikker øverst til højre og vælg Indstillinger.
  3. Trykke på KontoPrivatlivBlokeret.
  4. Trykke på Tilføj ny… Derefter skal du rulle og trykke på ønsket kontakt. Du kan også søge ved at skrive navnet. Færdig! Nummeret er blokeret.

For at fjerne blokeringen: På iPhone skal du stryge højre mod venstre på kontakten og trykke på Fjern blokering. Du kan også trykke på Rediger og derefter trykke på de røde minus-knapper ved siden af ​​blokerede kontakter.

Derudover skal du trykke på et navn eller nummer for at se mere om dem. Rul ned på deres WhatsApp-profilskærm, og tryk på Fjern kontakt af kontakt.

Sådan blokeres et ukendt nummer på WhatsApp

I denne sammenhæng ved 'Ukendt nummer' vi mener, kontaktnummer, der ikke er gemt på din telefon. Når en sådan person sender dig besked, fortæller denne chat-app dig, at afsenderen ikke er en del af din kontakt.

Under meddelelsen ser du tre muligheder - Bloker, Rapporter, Føj til kontakter. Trykke på BlokBlok for let og straks at forhindre alle fremtidige samtaler med den person.

For at fjerne blokeringen: Følg trinene vist i ovenstående overskrift. Åbn WhatsApp-indstillinger → Konto → Privatliv → Blokeret.

Pro Tip: WhatsApp har også en Rapport mulighed. Det er til spam-beskeder. Hvis du trykker på det og derefter vælger Rapporter og bloker, bliver hele beskedhistorikken slettet.

Så hvis du ønskede at tage skærmbilleder eller skærmoptagelse af chatten som bevis eller noget, skal du sørge for at gøre det først, før du vælger at rapportere og blokere.

Sådan blokeres nogen i Whatsapp Group Chat på iPhone og Android

Hvis du og en person, du har blokeret, er en del af den samme WhatsApp-gruppe, ser du begge hinandens meddelelser i gruppen. Det betyder ikke noget, om deres nummer er gemt på din telefon eller ej. Uden for den fælles gruppe fortsætter alle effekter af blokering. Det vil sige, at den blokerede person ikke kan se dit profilbillede, status, om, sidst set, online status, ringe til dig, sende personlige beskeder osv.

Fra nu af er den eneste måde at forhindre nogen i at se din gruppemeddelelse på at bede gruppeadministratoren om at fjerne deltageren fra gruppen. Eller værre, du kan forlade gruppen! Endelig kan det lyde ineffektivt, men du kan oprette en ny WhatsApp-gruppe og tilføje alle undtagen den ene person.

Interessant observation: Den blokerede person ser meddelelserne i en gruppe. Men hvis du foretager et gruppe-WhatsApp-opkald, får den blokerede kontakt ikke nogen meddelelse om opkaldet og vil ikke være en del af gruppeopkaldet.

Endelig, hvis du vil blokere gruppeadministratoren, her er hvordan man gør det. Dette vil ikke forlade dig fra gruppen eller forhindre dig i at sende meddelelser i den gruppe. Dette blokerer kun gruppeadministratoren på et personligt niveau. Alt andet i gruppen vil fortsætte med at arbejde.

  1. Åbn gruppechat i WhatsApp og tryk på gruppe navn fra toppen.
  2. Tryk på administratorens navn eller nummer.
  3. Tryk på Info.
  4. Rul ned og tryk på Bloker kontaktBlok.

Bemærk: Du kan også forhindre dig selv i at blive føjet til grupper. For at gøre dette skal du trykke på Indstillinger inde i WhatsApp → Konti → Privatliv → GrupperIngen. Nu har administratoren mulighed for at invitere dig til en gruppe privat. Du kan acceptere eller afvise.

Hvordan ved jeg, om nogen har blokeret dig på WhatsApp?

WhatsApp blokerer fortsat diskret! Det sender ikke en meddelelse til kontakten om, at du er blevet blokeret. Der er ingen indlysende måde at vide, om nogen på WhatsApp har blokeret dig eller ej. Men der er nogle enkle tip og tricks, der fortæller dig næsten 100% sikkerhed, hvis du er blevet blokeret eller ej. Tag et kig.

Logger af…

Dette er hvad du har brug for at vide om blokering på WhatsApp. Jeg håber, at denne vejledning hjalp, og du lærte et par nye ting. Fortæl os dine tanker i kommentarerne nedenfor.

Du kan også lide at læse:

  • Sådan stoppes WhatsApp fra at gemme fotos til iPhone-kamerarulle
  • Sådan skriver du fed, kursiv, gennemtrængning i WhatsApp på iPhone
  • Sådan meddeles en person, der har blokeret dig på WhatsApp
  • 26 Seje WhatsApp-tip og -tricks til iPhone